Keresés ebben a blogban

2010. január 3., vasárnap

Új év, új ruhák és trendek


Miután végre visszajöttem a "civilizációba" első és legfontosabb dolgom volt, hogy megnézzem mit hordanak idén a nők. Milyen színek dominálnak 2010-ben, mit hordhatunk bátran abból, amit még tavaly oly divatosnak tartottunk és mit süllyesszünk el a szekrény aljába, hisz néhány év múlva az már vintage darab lesz:)
Amit már bizosan tudunk, az az, hogy a narancssárga, a piros, a kék, sárga, zöld jöhet minden mennyiségben. De az örök darabok közül is maradnak a farmerek, a blézerek, a hosszú ruhák. A színeket minden divatház másképp kombinálta, van aki a lágyabb színekre esküszik és van aki minden darabot megbolondított egy szokatlan szabásvonallal, kiegészítővel vagy színnel. A letisztult stílust továbbra is Giorgio Armani képviseli, míg Marc Jacobs a színház és az opera világába szeretne kalauzolni kreációi által.
Akik nem kedvelik a szoknyákat azok divatosak maradhatnak, ha követik a kifutón bemutatott férfias összeállításokat. Nem kell egy- egy divatház ruháit hordani ahhoz, hogy csinosak legyünk. Elég csak követni a színeket, a darabokat és azt, hogy hogyan hordhatjuk őket, anélkül, hogy megvető tekintetekkel találjuk szembe magunkat. A férfias darabok, a farmer, a harsány színek mind- mind divatosak és lehetnek kedvenceink, ha jól érezzük magunkat bennük.
Számomra 2010 nyarán is a D&G, Giorgio Armani, Chanel, Balmain és Sonia Rykiel maradtak a kedvencek,mivel mindegyikük egyedülálló.
Ami meghökkentő lehet egyesek számára az a hosszú ruhák blézerrel való kombinálása. Ebben az esetben nemcsak a színekre kell figyelnünk, hanem az anyagokra is.
A férfias stílus is megkövetel parányi eleganciát, egyikünk sem szeretne úgy kinézni, mintha a reggeli álmosság és rendetlenség közepette csak a barátunk ruháit találtuk volna elől és azt aggattuk magunkra.
Ami a kiegészítőket illeti, az idén mégtöbb szegecsre számíthatunk, de akik nem kedvelik a szegecses öveket, karkötőket, azok válasszanak színes, köves darabokat...a romantika idén is divat:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése