Keresés ebben a blogban

2009. december 14., hétfő

Nélkülözhetetlen kütyük!

Nemrég csecsebecsékről írtam, most kiegészül a sor, a többi nélkülözhetetlen aprósággal,amelyek számunkra létfontosságúak.
A nők szíve mindig megdobban, amikor kedvesük egy kis dobozka után kutat, amelyet ímmel-ámmal végül előhúz ...és ott van benne egy gyűrű:D

Nem mindegy, hogy ez elkötelezetséggel jár vagy csak egy egyszerű gesztus. Mindenképp örülünk neki, hisz számunkra fontos személytől kaptuk, és amúgy minden ékszert szívesen látunk az ékszertartónkban, ami néha nagyobb, mint az üzletemberek aktatáskája:) A drágakövestől a bizsuig a karikagyűrűtől a hatalmas, feltűnő darabokig mindenik feldobhat egy egyszerű szettet. A nők többsége mégis mindig az elkötelezettségre utalót szereti a legjobban, hisz ez bír a legnagyobb értékkel.
Az elegáns daraboknál és a kiegészítőknél maradva egyenes út vezet a kalapokhoz, amelyek néhol a társadalmi diferenciálódás jelei.A kínai nyelvben például a kalap szó hangalakja, meg is egyezik a hivatalnok szóéval. A kalap karimája jelentheti viselője anyagi helyzetét is, minél szélesebb a karimája, annál tehetősebb a hölgy. Manapság bárki viselheti, de régen leginkább lóversenyeken, színházban pompáztak ebben a nők. A férfias kalapok(Fedora kalap) most már elterjedtek a nők körében is.
Én imádom a kalapokat, hisz nagyon nőiesek, kiemelik nyakunk ívét és sejtelmessé
teszik arcunkat...a legjobb példa erra a legendás Audrey Hepburn az "Álom luxuskivitelben" című filmben. Imádom, ahogy a kalap alól kivillan a színésznő játékos cicaszeme.
Audrey Hepburn képénél maradva, hasznos kiegészítő a napszemüveg is, amit a celebek nagy előszeretettel használnak, a lényeg, hogy minél nagyobb legyen, így eltakarva arcukat.
A leghíresebbek k
özé tartozik a Jacky Kennedy által ihletett, amely évről evre megújul, kiegészül néhany strasszal vagy a híres police típusú, de nem hagyhatjuk ki Ray Ban-t és az Oakleyt sem. Utóbbi nemrég egy méregdrága luxusdarabot dobott piacra, amely egy 1 gigás memóriával felspécizett, MP3 lejátszására és USB kapcsolat létesítésére is alkalmas, beépített fülhallgatós kiválóság.
A legkevesebbet váltogatott kiegészítőnk mégis a pasink, aki emelheti fényünket, persze ez a legkörülményesebben kiválasztható, mivel nem boltban kell megvenni pénzért, hanem körülményesen találunk rá.

2 megjegyzés:

  1. Héhé de van olyan csaj aki gyakrabban cseréli a pasiját mint a kalapját:))

    VálaszTörlés
  2. Az, hogy a pasik csak kiegészítőink elég durcin hangzik, de ha arra gondolunk, hogy sokan közülük is úgy tekintik, hogy a mellettük lévő nő is csak egy kiegészítő, akkor ez így ferrrrr :D

    VálaszTörlés