Keresés ebben a blogban

2009. december 6., vasárnap

Mikulás dizájn center:D

Kíváncsi voltam, hogy milyen Télapós ruhák hódítanak ilyenkor...találtam is néhányat a giccsestől egészen a cukiig:)
Kezdésnek itt egy boxeralsó,ami még humoros is. A nőknek "kedvezve" találtam egy eléggé csúnya fehérneműt, ami biztosan elhervaszt mindenkit:D....ha egy ilyenben pózolnánk, már a forraltbor is kevés lenne a hangulat fokozásához.
Házi kedvenceink számára is készült spéci ruha, ám kényelmessége megkérdőjelezhető.
Ha nem írná rajta, hogy ez micsoda, biztosan sokan megvennék miniszoknyának:)...és néhány mámoros férfi társaságában nagy sikere is lehetne. Valaki gondolt egy nagyot és készített sexi női Mikulásruhát, amitalán egy Santa buliba hordható is. A legextrémebb darab mégis egy kalap lett, ami nagyon vicces és viselőjét is feltűnővé tenné.
Azok akik imádnak mozogni és a mai napot sem bírják ki egy kis edzés nélkül, azok számára is kitaláltak más-más ruhákat, hogy a hangulat ünnepi maradjon, sőt, ki tudja, lehet még a Mikulás is beszáll egy kis aerobikra.
De senki ne lepődjön meg, ha a bemelegítés elején már kezd izzadni, hisz hosszú út áll mögötte....ráadásul a Mikulás néni is régen volt olyan bomba formában, mint a képen látható nő, szóval van mire rácsodálkozni az "öregnek":D
Sebaj Télapó, mi így is szeretünk téged, nagy pocakkal és fehér szakállal, a lényeg, hogy idén is jó lány voltam és minden pár cipőm készen áll az ajándékok fogadására:D
A levelem megkaptad??????.....sok sok ruhát kérek és... még ruhát:D:D:D:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése