Keresés ebben a blogban

2009. november 28., szombat

Akik a divatot diktálják továbbra is...


Ki ne hallotta volna az esernyős dalt (Umbrella), hisz 2007 abszolút slágere volt, mindenki tudta a refrént...Ennek ellenére mégsem ez volt az első toplistás dala Rihannának, a barbadoszi szépségnek, aki először kislányos külsejével hódította rajongóit a Pon de Replay című dal videoklipjében. Azóta divatdiktátorrá avanzsált és minden nap mutat valami újat. Klippjeiben néha már felismerhetetlen....és nem az ex, Chris Brown öklének nyomai teszik felismerhetetlenné, hanem a merész frizurák, az extrém külső, a bevállalós ruhadarabok.
Iskolájában 2004-ben megválasztották szépségkirálynőnek, azóta már Barbados tiszteletbeli kulturális nagykövete és Grammy- díjas énekes. Karrierje kezdete óta 81-szer jelölték érdemesnek, különböző díjakra, ezekből 42-őt be is váltott.
Minden jeles esemény előtt a divat szerelmesei kíváncsian várják, hogy miben lejt Rihanna, hisz stílusa nem mondható megszokottnak, unalmasnak, sőt nekem már né
ha túl sok:)
Mindig új frizura, új hajszín...esetleg új tetoválás, de unalmas, az soha.
A sok változás, az egyediség meghozta gyümölcsét, hisz a Glamour magazin
idén Rihannát találta érdemesnek a Woman Of The Year címre. A díjat november 9.-én adták át neki a New yorki Carnegie Hallban.
A párizsi divathéten mégsem nyűgözte le a Chanel rajongókat, ugyanis nem talált a Chanel ruhák nőiessége, Rihanna extrém stílusával. "Coco valószínűleg forogna sírjában ha látná, hogy a pophercegnő mit művelt kedvenc tweedkosztümjével ," írja a divat.hu.
Ennél, már csak durva hajviseletei lehetnek rosszabbak, hisz a régi bájos, aranyos sztárnak nem előnyös a szőke hajtincs, a nagyon rövid haj...szerintem sokkal aranyosabb volt hosszú hajjal. A bubi is jól állt neki még a rövid fekete is nőcis volt, de ez a szőke őrület nem előnyös, jobb lenne, ha a fodrászát cserélné le, ezzel együtt a szőke melírt is.
Agyness Deyn, a 80-as évek stílusát követő brit topmodell is divatikonná vált, ahogy 2007-ben berobbant a köztudatba, nem volt nehéz dolga, hisz minden divatbemutatón ott van, kitúrta Kate Moss-ot a már örökösnek tekintett helyéről, miszerint ő a világ legnagyobb divatdiktátora, sőt tavaly még egy igen kellemetlen rangsor élén is ott állt, mivel őt választották a világ legidegesítőbb modelljének, egy BBC közvélemény kutatás következtében.
Mint sok más divatikont, őt is mindig változó hajviseletéről jegyezhetünk meg, általában platinaszőke és fiús a haja, de láthattuk már barna, fekete, sőt vörös hajjal is. Ő igazi kaméleon, volt már arra is példa, hogy egy hét alatt három különböző hajszíne volt, de minden stílus jól áll neki. Lehet bohókás, nőies, fiús mindegy mi van rajta kamerák kísérik mindenhová, buliból-buliba vagy divatbemutatóról-divatbemutatóra.
Aggy néha énekel is, stílusának megfelelően rockot...vendégként énekelt a Five o'clock heroes nevű bandában de kiszeretné próbálni magát a rock and roll világában is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése