Keresés ebben a blogban

2009. november 24., kedd

Akik a divatot diktálják.....



Bármilyen glossy magazinba kukkantunk bele mindig ott vannak a divatdiktátorok, akik azzal foglalkoznak, hogy valamilyen módon ott lehessenek a lapok hasábjain.
Sok kedvencem van, akik néha megosztják a közvéleményt, egyik ilyen közülük a focista feleség....Victoria Beckham. Az ex- Spice Girl híres fanyar arcáról, vékony alkatáról, szúrós tekintetéről...és mindenről, amit tesz, legyen az diéta, vagy orrplasztika.
Celeb pályafu
tása a modellkedéssel és az énekléssel indult, aztán folytatódott a ruhatervezéssel, a parfümök kreálásával.Mos már túl van számos plasztikai beavatkozáson, néhány botrányon és rengeteg címlapfotózáson.Képes mindig megújulni és újat mutatni rajongóinak, hol szőke, hol fekete, egyszer hosszú a haja, máskor pedig visszahozza divatba a bubit, ám főállásban anyuka és feleség.
Nevével jelzett kreációit a sztárok is szívesen hordják, hisz remek darabokat kreál. Ruháit viselte már Drew Barrymore, J.Lo, és Eva Longoria is. Posh Spice kollekciója hatalmas sikert aratott, hisz ruhái nőiesek, elegánsak és mindegyikük nagy precizitással készült.
Másik személyes kedvencem Kate Moss, a britek másik üdvöskéje, aki néha botrányos viselkedéséről többet
hallat, mint aktuális teendőiről.
Karrierje a Stor
m modellügynökségnél kezdődött, ahol Sarah Doukas fedezt.e fel. Első nagy munkája 1989-ben volt, amikor egy fekete- fehér fotósorozatot készített a The Face című lapnak. Ezután folyamatosan nyerte a díjakat: Fashion Personality of the Year, Model of the Year és Vogue díjat nyert, amit az amerikai divattervezők ítéltek neki. Később robbant a botrány, amikor az egyik lap fotósa rajtakapta a szupermodellt, amint kokainozik. Ekkor sok cég felbontotta szerződését Moss kisasszonnyal, többek közt a H&M. Az elvonókúra után ismét visszatért a kifutókra és profi módon végezte munkáját, ahogy azt tőle megszokhattuk.
2007-ben kipróbálta magát tervezőként is, ugyanis egy 50 darabból álló kollekciót tervezett a Topshopp-al együtt.
Kate mindig csodásan kombinál, de van honnan válogatnia, hisz három gardróbja van. Állítása szerint kettő hétköznapi méret, a harmadik "kicsit" nagyobb.
Ők ketten azok, akik nőiesek, jó az ízlésük és soha sem szerepelnek a don't oldalán a divatmagazinoknak.

4 megjegyzés:

  1. Victoriát Beckh'sfeleségét én is nagyon tudom csodálni...annyi pénze van, hogy soha nem tudná elkölteni, de mégis folyton dolgozik valamin, és nem utolsó sorban a gyerekeit is neveli.

    VálaszTörlés
  2. Kate Mossnak is van egy gyereke:)

    VálaszTörlés
  3. Hát jó de Viktoria simán meghúzhatná magát a férje árnyékában, nem lenne egyéb dolga csak várná a postást, hogy vigye a gyerekpénzt. De ő nem! Ő mégis melózik! mondjuk az más dolog, hogy vannal dolgok amibe belesül...:D

    VálaszTörlés
  4. Kate Moss és Victoria? Furcsa ez a TOP2. Nekem ők ne egy súlycsoport. De mindkettő szimpi.:)

    VálaszTörlés