Keresés ebben a blogban

2009. október 20., kedd

Old Hollywood


Sophia Loren, Gina Lollobrigida, Audrey Hepburn és a nélkülözhetetlen Brigitte Bardot, ők azok a nők, akik nemcsak trendet teremtettek a maguk korában, hanem nevük hallatán a mai divatőrültek szeme is felcsillan.Hiába van ma millió trendi kifejezés, hiába vannak "fashion iconok", egyikük szépsége(szilikonja) sem ér fel Hollywood igazán nagy csillagaival. Sajnos a természetesség fogalma halványan ismeret a mai divatban. A photoshop világában biztosan Mariska néniből is lehetne Vogue címlaplány, amint a legújabb Christian Dior haute couture darabban pózol, igaz a stylist és a fotós élete legnagyobb kihívásával állna szembe:), hisz meg kell felelni az igényes olvasóknak.
Szeretnél házi készítésű Sophia Loren lenni?...hát lehetsz, semmi mást nem kell tenned, mint nagy hajcsavarókkal átaludni egy éjszakát, beszerezni egy matt rúzst és hatalmas műszempillákat. Ha szerencsés vagy és egy keveset hasonlítassz is rá, akkor egyenes út vezet a sikerhez.A Brigitte Bardot look is elérhető egy jó szemceruza kell, egy szemhéjtus és egy cuki piros rúzs, de csücsöríteni nem kell hozzá, mert láttam, hogy most már ez a divat....ki csücsörít jobban és teszi fel előbb a képeit a hi5-ra. Brigitte haja természetes volt, mindig kócos és egyszerre nőies...sugárzott belőlük a bujaság...na de ez akkor volt, most más sugárzik a nőkből:(
Az isteni Audrey Hepburn játékosságával és gyerekes bájaival hódított meg engem. Az egyik internetes portálon így jellemezték: riadt cicatekintetű törékeny angyal. Gyönyörű őzikeszeme van, kedves mosolya és kisugárzása. Ez az a szó, ami olykor elcsépelten hangzik, pedig ezeknek a nőknek igenis van kisugárzásuk!!!!!!!!
És itt van napjaink négy legismertebb pasi, ruha-függője, a divat rajongói, a férfifalók, a sikeres üzletasszonyok és a családanyák New York-i megtestesítői: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon. Varázslatos az, ahogyan próbálják önállóságra, és stílusosságra tanítani a nőket. Nem ért volna el ekkora sikereket ez a film, ha több millió nő nem talált volna önmagára a sorozat egyik szereplőjében. Én imádom Őket. Számomra ez a fenntiekben említett nyolc nő igazi stílusikon, nálam ők mindig trendik maradnak:)


1 megjegyzés:

  1. Annak sok igénytelenül öltöző plázacicának és cica fiúnak lenne mit tanuljanak ezektől az igazán nagy szemlyiségektől. De sajnos ők csak Gutát ismerik....

    VálaszTörlés