Keresés ebben a blogban

2009. október 17., szombat

Ha szombat, akkor buli...és a vele járó problémák: mit vegyek fel ma este? semmi göncöm nincs(miközben a szekrény ajtót alig tudod becsukni és a kanapé is tele van a héten hordott ruhákkal). Ha néhány óra után kiderül, hogy mi is az a gönc amiben ma jól  érzed magad, akkor jön a smink....mivel buliba méssz használd a kreativitásodat, a kézügyességed(persze csak ha van neked olyan, hanem valamelyik barátnőd biztosan ügyeskezű) és éld ki magad. Nyugodtan készíthetsz olyan sminket, amit másképp nem hordanál, ebben a szezonban is maradt a füstös, a szürke, a kék minden árnyalata, a cica vagy akár a vadmacskás szem, a lényeg, hogy jól álljon. Ha a szürkét választod biztosan nem nyúlsz mellé, hisz az minden szemszínnel talál. Ha barna a szemed és a bőröd is olíva árnyalatú akkor a kék és annak minden árnyalata felhívja rád a figyelmet, a zöld szeműek bátran használjanak lilát, a kék szeműek pedig a barnás árnyalatokhoz nyúljanak. A tussal óvatosan bánjatok, aki nem biztos a kezében, az mindig próbáljon két képzeletbeli pontot összekötni, így folyamatos lesz a tus vonala. A rózsaszín is jöhet minden mennyiségben és minden árnyalatban haj és szemszíntől függően...cssssssssajok mindjárt készen álltok a bulira még csak két dolog kell: a jó frizura és egy hozzátok passzoló....pasi:)

Ami a frizurát illeti...legyen minél lazább szerintem. Hiába divat a konty, te nem akarod egész este a hajadat igazítani, a hosszú haj tulajdonosai kreáljanak laza loknikat a rövig hajúak pedig lehetnek kislányosan bájosak vagy egyszerűen bohókásak.

Már kész is vagyunk:)

Lányok!...majd elfelejtettem...a pasi otthon marad vagy élvezitek a lehetőségek sokszínüségét, ha már ennyit készültetek...

Jó bulizást!!!

4 megjegyzés:

  1. Hja mi pasik maradhatunk itthon!Este úgyis meccs van:))

    VálaszTörlés
  2. Juuj annyira elvezem olvasni a bejegyzéseidet. Csak így tovább kicsi lány:) Zsuzsa

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Köszönöm a bátorító kommented:))
    Tetszik amiket írsz,én sosem tudnék ennyit írni nagyon jó!

    VálaszTörlés
  4. Milyen érdekes, hogy leírva ilyen "hosszú"...de élőben....:P :)) különben tetszik ahogy írsz ;)

    VálaszTörlés