Keresés ebben a blogban

2009. október 13., kedd

Jó reggelt lányok, vagy mégsem jó? Ma, amikor kinéztem az ablakon a nagy szürkeség tárult elém...utálom az esős reggeleket és az őszt. Csak az a jó benne, hogy új ruhákat kell venni és megjelenik a jövő évi spring-summer kollekció!!!!!
Láttátok a Chanel bemutatót??? szerintem Isteni volt a helyszín és a kreációk is lenyűgöztek:) De, ha már nem jutottunk el párizsba itthon is csinosnak kell lennünk és ki kell tűnni a szürke esős hétköznapokból! A merészebbek ma nyugodtan felhúzhatják az ilyen időben igen alkalmas gumicsizmáikat, hisz még mindig trendi és az a jó, ha minél feltűnőbb és színesebb. A pinktől a zöldön át a szivárvány minden színében pompázóig mindenik trendy. Én nem igazán vagyok gumicsizma párti, mivel az otthoni, falusi hangulat jut eszembe róla, na de ma már egész jó kis darabok beszerezhetők ellentétben az otthoni fekete vagy épp terepszínűvel szemben. A lényeg, hogy ilyen időben is ki kell jutnunk a házból, hisz ez a legalkalmasabb a mall-ok látogatásához. Nem ázol meg, nem kell tartanod attól, hogy egy őrült lefröcsköl az autójával és, ha van egy kis szerencséd, akkor még néhány boltban tart a nyár végi leárazás:)) Jut eszembe, ha már egy bevásárlóközpontban vagytok nézzétek meg, hogy vetítik-e már a mozikban Coco avant Chanel (Coco Chanel előtt) című életrajzi drámát, Anne Fontaine rendezésében és Audrey Tautou főszereplésével. Sok sikert lányok és vidám napot!

1 megjegyzés:

  1. Vagány bejegyzés...Hja és ha érdekel gumicsizma forgalmazásával foglalkozom...nagyon szép égszínkék és okker sárga színben is rendelhető ha többet rendelsz talán még kedvezményről is szó eshet:))))

    VálaszTörlés